Productspecificatie

Productnaam
Bulgaarse kersen vlaai
Afbeelding
Ingredienten
kersen, slagroom(MELK), water, suiker, TARWEbloem, dextrose(GLUTEN), maiszetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder, maiszetmeel, zout, glucose-fructosestroop, glucosestroop, EI-EIwit (gedroogd), kaliumchloride, invertsuikerstroop, kersensap (concentraat), tarwezetmeel(GLUTEN), rode bietenextract, enzymen(TARWE), TARWEmoutbloem, kaliumjodide, plantenextract, Plantaardig Vet(palm), Natuurlijk Aroma(gist), Plantaardige Olie(raapzaad, plantaardige olie), Voedingszuur(E330), Conserveermiddel(E202, E200), Aroma(kers, vanille(MELK), aroma), Verdikkingsmiddel(E407, E466), Meelverbeteraar(E300), Emulgator(E471), Zuurteregelaar(E330, E331), Kleurstof(E160a, E160b), Geleermiddel(E440), Antioxidant(E306, E304), Stabilisator(E410, E407)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1015.09 KJ
Energie KCal 242.45 KCal
Eiwit 2.38 g    
Koolhydraten 30.06 g    
   - Suikers 21.11 g    
Vetten 12.37 g    
   - Verzadigd 7.84 g    
Voedingsvezels 0.33 g    
Zout 0.16 g